Tillbaka till möteshistoriken
.

Rapport från UG-mötet den 29 april 2004

Värd: 

Gunnar D.

Deltagare: 

Peo H, J-B W, Olle B, Christer S, Björn E, Peter B, Lars Å, Gunnar D, Philip W

.

Smile Management 
med Anna Waernhoff.

Oj. Det här var inte lätt. Skrattis och Gråtis är inte något vi killar omedelbart tar till oss. Smile Management var temat för kvällen. Under ledning av Anna Waernhoff - konstnär, porträttmålare, konsult i Skrattis och Gråtis, musiker, skådespelare. Med mera, med mera. 

Läs mer om Anna på www.skrattisgratis.nu
och www.skrattisgratis.nu/teaterbyran 

Hur tacklar tuffa grabbar detta? Att plötsligt få sitta och berömma varandra. Och sig själva också för den delen. För att bryta de sedan modersmjölken uppbyggda fasaderna och murarna och aggressionerna och attityderna och gud vet vad, allt det som gör oss till de vi till syvende och sist ändå är. Tuffa, osäkra, mjuka, hårda. Tja, allt som vi gör för att inte släppa andra alltför nära inpå vårt innersta.

Detta mönster skulle nu Anna få oss att se igenom, lära oss att hitta vägarna in till varnadras inre gömmor. Att släppa loss våra känslor. Skratta. Gråta. 

Nåja. Så mycket gråt blev det ju inte, desto mer skratt. Och en trevlig lektion i att försöka komma varandra lite närmare. Och det gjorde vi väl. Eller hur, grabbar? Vi som var med.

Tack Gunnar för denna givande sammankomst.

Tillbaka till möteshistoriken