Tillbaka till möteshistoriken
.

Rapport från UG-mötet den  2 juni 2004

Värd: 

Åke J
 

Deltagare: 

Sten M, Gunnar D, Christer H, Björn E, Peter B, Philip W, Peo H och Mats L

Personligt ledarskap med hjälp av golf.

MÖLNDAL / GÖTEBORG: Vad i golfen kan man lära sig att utnyttja i sitt ledarskap? Detta ville broder Åke visa med några exempel vid juni månads UG-möte.

Lite ovanligt avhölls juni månads möte helt enligt tidsplanen, dvs första torsdagen i jämn månad. Månne detta vara kommande arrangörer en ledstjärna?

I närvaro av åtta bröder, bjöd broder Åke in till en genomgång om en metodik som kan vara till gagn både för en golfare som vill förbättra sitt spel och vara utvecklande i en persons ledarskap. Vad fokuserar vi våra färdigheter på? Slutresultatet eller de små stegen fram till ett bra resultat? Endast genom att bättre fokusera och ha kontroll över detaljerna kan man bli bättre som golfare likväl som ledare. Genom en kort övning på Hills GC förnämliga driving range fick vi öva lite på teorierna. Uppdelade i lag om två och två tränades vi att tänka på detaljerna i vår svingar. Skall välvilligt erkännas att det finns detaljer som kan förbättras en aning......

Kvällens deltagare tackar broder Åke för genomgången. Aftonen avslutades på den alltid lika trevliga restaurangen La Terazza med god mat och dryck. (UG)

.
Tillbaka till möteshistoriken