Tillbaka till möteshistoriken
.

Rapport från UG-Golfen den  26/8 2005

Värd: 

Peter B och Peo H
 

Deltagare: 

Lars-Erik H, Christer H, Peo H, Peter B, Björn E,
Michael J, Philip W, J-B W, Lars Å
samt till middagen även Sten M.

 

Tack och avskedsföreställning på Bryggeviken.

FISKEBÄCKSKIL / BRYGGEVIKEN: I strålande sol - vem trodde väl det dagen innan i ösregnet som varade hela dagen - avgjordes 2005 års UG-golf med ett spännande särspel mellan Christer H och Philip W som delade ledningen efter 18 hål. Nåja, så spännande blev det kanske inte då den tidigare dubble UG-mästaren Christer H gjorde processen kort och avgjorde redan på första hålet. Grattis Christer! Välförtjänt.

Årets UG-golf blev en härlig upplevelse i strålande sol och lagom med vind. Bröderna kom med viss bävan till Skaftö GK då dagen innan helt gick i regnets tecken. Den helige fadern hällde ut hela sitt badvatten över oss. Och det i stora mängder. Men denna dag visade sig både vädret och banan från sin bästa sidor, den senare i en alldeles utmärkt och god kondition - för det tackar vi greenkeepern Stefan med sina mannar.

Resultaten som bröderna presterade var dock inte så mycket att yvas över: Kunde måhända räkfrossan med avslutande pokerspel vid 3 tiden natten innan ha satt sina spår hos några av bröderna? Möjligheten kan ju inte uteslutas. Med 30 poäng gick Christer H och Philip W vidare till särspel som inte blev den rafflande match som alla hoppades på. Ett snett utslag för Philip gjorde att spänningen i ett slag försvann och Christer kunde lägga ett tredje UG-mästerskap till sin meritlista.

Grattis Christer!

Efter spelet samlades alla på Bryggeviken för en tack och avskedsföreställning. Sista gången vi nu fick njuta av vedeldad bastu, räkmackor, grillad Uruguayansk oxfilé, ugnsbakad potatis, färska bär med glass och medhavd dryck av varierande styrka och smak på detta Bohusländska smultronställe. Till nästa år får vi leta reda på annat ställe att dra våra mer eller mindre rumsrena historier på.


Ett glatt gäng golfare med välförtjänt svalka på burk.

Vi tackar broder Peter B arrangemanget på Bryggeviken och Peo H för golfarrangemanget.

.
Tillbaka till möteshistoriken