Tillbaka till möteshistoriken
.

Rapport från UG-golfen den 17 augusti 2007

Värd: 

Peo H
 

Deltagare: 

Björn E, Michael J, Christer H, Lars Å, Philip W,
Lars-Erik H, Sten M, Peter R, Åke J, Lennart S, Peter B

 

UG slår ett slag för Golfen .

HOV / TOREKOV: Peo slår på stort och bjuder på helstekt oxfilé i nyinredda ladan. Och bröderna försöker hålla sig upprätta i blåsten på banan.

Årets upplaga av UG-golfen inleddes med en brakmiddag i Peo och Lillans nyinredda lada i Hov. Ett stort grattis säger vi som inte varit där förut. Underbart trevligt hus mitt i byn har de tu skaffat sig. Helstekt oxfilé med lokalt odlade grönsaker stod på menyn. Nedsköljt med en och annan slurk vin och öl. Samt även några droppar Skotska Droppar för somliga. Men alls icke hade väl detta någon inverkan på den efterföljande dagens golfspel? Vi söker säkerligen orsaker och verkan i den hårda vinden på Torekovs kustnära bana, dagen till ära görandes skäl för epitetet Links-bana. Eller andra mer eller mindre långsökta anledningar till att golf-stordåd lyste med sin frånvaro.

Icke desto mindre hade bröderna en fin dag på banan. Förvisso något regn, men mest blåst och trots allt en hyfsad temperatur.  Banan var i gott skick och vi njöt av den efterföljande lunchen. Åtminstone fram till den bistra sanningen när resultaten lästes upp. Hård kamp om förstaplatsen som Björn med minsta möjliga marginal snuvade Michael på.

Grattis Björn.

Och tack Peo för arrangemanget. Vi ser redan fram mot nästa års ersättning för den numer avsomnade traditionen med bastu på Bryggeviken och golf på Skaftö. Låt årets version gärna bli inledningen till en ny tradition. Måhända med någon justering av upplägget. Förslag har framförts att förlägga middagen till efter spelet. I akt och mening att middagen inte skall vara till men för spelet. Om nu någon händelsevis skulle känna att så skulle vara fallet. Men det är väl endast en i högsta grad hypotetisk tanke.

Resultatlista för 2007 års UG-Golf:

  1. Björn E, 32 poäng

  2. Michael, 31

  3. Peo H, 27

  4. Christer S, 27

  5. Lars Å, 27

  6. Philip W, 25

  7. Lars-Erik H, 24

  8. Sten M, 21

  9. Peter R, 20

  10. Åke J, 19

Årets Caddy-pris tilldelades ohotat Lennart S.

(UG)

Tillbaka till möteshistoriken