Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren
.

Rapport från UG-mötet den 6 september 2007

Värd: 

Peter B
 

Deltagare: 

Lars Å, Peo H, Olle B, Björn E,
Christer H, Sten M, Philip W, Gunnar D (delvis)

 

Yoga på Hagabadet

HAGABADET: Aldrig har väl SÅ många UG-bröder varit SÅ tysta.....

Denna den första torsdagen i september hade Peter B kallat till möte på Hagabadet med uppmaningen att närvarande bröder skulle klä upp sig i Yoga-kläder med dito skor. Som om vi okunniga skulle veta vad detta innebär. Således fick en mer informerade hustru samt barn rådfrågas varvid artikelförfattaren blev informerad att de inte för så himla längesedan inköpta basketbyxorna skulle duga, tillsammans med de gympadojor som nog lider mer av ålder än slitage. Enda kruxet i sammanhanget var att även sonen har fattat tycke för byxorna varför de nuförtiden och utan ägarens vetskap har medplockats till studentrummet i Lund. Sålunda fick ett par väsentligt äldre och av ålder krympta byxor plockas fram. Misstänker att sonen medlidsamt skulle skakat på huvudet vid åsynen av de trånga benkläderna. Märkligt vad ålder kan göra på kläders förmåga att krympa.

Nåväl, efter ombyte och lite tjôt gubbarna emellan samlades vi i en sal för den kommande sessionen som vi egentligen inte visste så mycket om. Glädjen blev dock stor när en liten späd varelse med rötter troligen i Indien eller närbeläget land uppenbarade sig och hälsade oss välkomna. Vi fick berättat att vi skulle få vara med om ett Yoga-pass light. Med lätta övningar av lite olika slag. Relativt snart gick det upp för oss att övningarna mer var av typen balans- och andningsträning, föga likt ett Friskis-pass. Koncentrationen var stor och aldrig har väl SÅ många bröder varit SÅ tysta SÅ länge. En sådan makt denna tjusiga tös hade på oss annars så flamsiga bröder! Inte ett knyst kommer över våra läppar.

Efter passet förpassades bröderna till bastu med efterföljande bad i ägg-bassängen. Kvällen avslutades med en god kyckling-macka och öl i Hagabadet restaurang.

Tack Peter för denna kväll. Utgår från att bröderna somnade gott den kvällen, nybastade och nybadade som vi var. (UG)

Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren