Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren
.
.

Rapport från UG-mötet den 4 oktober 2007

Värd: 

Lars Å
 

Deltagare: 

Mats L, Peter B, Christer H, Sten M, Gunnar D, Philip W

 

Forever Young

GÖTEBORG: Vem glömmer väl Alphavilles gamla schlgerdänga Forever Young? Inte sju bröder i alla fall - de som var med på Lars oktobermöte och fick höra hur man med Ronnie Pettersson och hans Art Clinics hjälp kan, nåja, inte kanske stoppa, men i alla fall något fördröja, åtminstone de yttre tecknen på stundande, eller redan inlett, åldrande. Eller återskapa det som en gång var en stolthet, eller ett par stoltheter.

Denna oktoberafton samlades sju förväntansfulla bröder vid hos Art Clinic på Eklandagatan för att få lyssna på när VDn och skaparen Ronnie Pettersson berätta om sina visioner med bolaget, hur han startade det 1999 efter en sejour i Oslo med liknande företag, möte med mer eller mindre, mest mer, suspekta läkare inom plastik- och hårtransplantationskirurgi, hur de idag har cirka 25 anställda i Göteborg, om utvecklingsplanerna med mottagning i Halmstad och snart även i Uppsala, om de höga ambitionerna att ge förstklassig service i nivå med de bästa restaurangerna. Och mycket mer. Vi fick även till ackompanjemang av fniss och grabbiga skämt provklämma lite lätt på silikoninlägg i olika storlekar och drömma oss tillbaka till tider som var, i alla fall de som härvidlag inte har uppdaterade bättre hälfter.

På Art Clinic gör dock inte enbart skönhetsoperationer. För att citera broschyren vi fick med oss: "...erbjuder specialisttjänster inom gynekologi, plastikkirurgi, öron-näsa-hals-kirurgi, allmänkirurgi, kärlkirurgi, klinisk fysiologi (ultraljudsundersökning) samt laser, hudvård, dietist och personlig tränare". På direkt fråga gör man dock ännu inga ögonbehandlingar med laser, men det ligger på att-göra-listan.

Utvecklingsambitionerna är höga med tillbyggnadsplaner i kvarteren bredvid på den gamla bensinstationstomten. När så är dags kan vi alla bröder samlas där för samtidig rekonstruktion till fornstora utseenden. Fast behoven är förstås ännu inte akuta.......

Det var med stort intresse vi följde med på den avslutande rundvandringen på kliniken och imponerades av hur väl man tagit de dock lite begränsade ytorna till vara.

Den intresserade kan gärna gå in på Art Clinics hemsida för mer information.

 Kvällen avslutades på den närbelägna kvarterskrogen Johannebar där vi avnjöt en utsökt middag. Vi tackar Lars Å för initiativet och ser nu fram mot december månads Curling-introduktion under sakkunnig ledning av vårt egen mästare i denna sportgren, Michael J. (UG)

Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren
.