Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren
.

Rapport från UG-mötet den 4 april 2016

Värd: 

Michael J
 

Deltagare: 

Björn E, Lars Å, Roland A, Christer H,
Peo H, Åke J, Mats L, Lars-Erik H,
J-B W, Peter B, Philip W

 

UG ute på hala bord

UG-Mästerskapen i Shuffleboard avgjort.

Göteborgs Centrum: Nu är sällskapets mästare i den ädla kampsporten Shuffleboard avgjord. En spännande upplevelse som var ny för de flesta av bröderna. Likheterna med Curling var och är tämligen slående, det känslan kan man inte skyffla under bordet med.

 

Det är med stor glädje som vi lyckades locka Michael att göra en kort paus i sitt curlingande och från sagda elitinstruktör ta emot inbjudan till årets mästerskap i den inte helt olika kampsporten Shuffleboard. Sålunda hade Michael kallat bröderna till Biljardpalatset vid Ekelundsgatan 9, ett stenkast från många bröders forna nöjes- och tillika boendepalats.

Tolv bröder hade hörsammat kallelsen och alla stod med var sitt ölglas i händerna lyssnandes till Jonas, vår instruktör för kvällen, när han visade oss hur denna sport utövas på bästa sätt. Därmed inte sagt att genomförandet kanske till alla punkter utföutfördes på detta sätt, dock hade vi roligt och kampviljan att vinna gick inte att ta miste på.

Först delades vi in i sex tvåmannalag där alla fick möta alla. Därefter fick de två ledande lagen göra upp på individuell nivå för att därmed kunna utse en vinnare som utöver sina övriga titlar nu även kan titulera sig UG-mästare i Shuffleboard. Stort GRATTIS Björn! Du har nu denna titel.

Resultaten i sin helhet:

1: Björn
2: Lars
3: Roland
4: Christer H
5/6: Lag Michael och Philip
7/8: Lag Peo och Åke
9/10: Lag J-B och Peter B
11/12: Lag Mats och Lars-Erik

vinnare
Stolt vinnare av årets Mästerskap i Shuffleboard

Efter kampen avnjöts en middag på Palatset där de flesta passade på att synda med en hamburgare.

Stort tack från bröderna till Michael för ett trevligt och kul arrangemang!

(UG)

Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren