Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren
.

Rapport från UG-golfen den 25+26 augusti 2016

Värd: 

Peo H
 

Deltagare: 

Roland A, Christer H, Björn E, Michael J,
Gunanr D, Lars Å, Peo H, Philip W

 

UG OPEN 2016 avgjord

BJÄRE / BÅSTAD / HOV: Årest upplaga av UG OPEN gick i höga solskyddsfaktorns tecken. Åtta bröder hade samlats för att kämpa tappert över två roder på natursköna Bjärehalvön. Däremellan en traditionsenlig middag i Hov där vi kunde sitta utomhus hela kvällen och avnjuta räkor och helstekt oxfilé av bästa sort som ackompanjerades av god potatisgratäng samt sallad. OCH goda viner. OCH god öl. De senare möjligen i omvänd ordning.

Nyhet för året är att årets mästeskap i UG OPEN gick över två dagar med spel dag ett på Bjäre GK och dag två på Båstad GKs gamla bana. Ett som alla detagande bröder tyckte var ett bra initativ som med stor sannolikhet kommer att göras om kommande år.

Spelmässigt noteras att resultaten var av varieande nivåer. Vem kunde tro att broder som efter dag ett låg på en femte-plats med marginal skulle ta hem årets pokal? Storspel i utklassningsstil dag två med hela 39 poäng gjorde Rolle till årets mästare och kavajbärare. Stort grattis till vinsten och vandringspriset.

Resultatet ser i sin helhet såsom följer:

1. Roland A. 62+39=63
2. Björn E
....Philip W
30+29=59
26+33=59
4. Michael J 27+31=58
5. Christer H 30+27=57
6. Peo H 20+29=49
7. Lars Å 23+23=46
8. Gunnar D 10+25=35

UG Open vinnare
Överlägsen vinnare av 2016 års UG OPEN

Som vanlig hade Peo ordnat med supperb middag med räkor och helstekt oxfilé av yppersta klass. God öl och goda viner därtill gjorde middagen till en minnesvärt afton som i sin helhet kunde avnjutas utomhus.

Stort tack till arrangören av årets UG-mästerskap. Vi ser redan fram mot nästa års upplaga av UG OPEN.

(UG)
 

Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren