Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren
.

Rapport från UG-golfen den 24+25 augusti 2017

Värd: 

Peo H
 

Deltagare: 

Roland A, Christer H, Björn E, Peter B,
Gunanr D, Lars Å, Peo H, Philip W

 

UG INVITATIONAL 2017 avgjord

BJÄRE / BÅSTAD / HOV:Årest upplaga av UG Invitational var avgjordes även i år över två dagar. Dag ett på Båstads gamla bana och dag två på Peos hemmabana Bjäre GK.

Efter visst kortfristigt manfall samlades 8 tappra kämpar för att göra upp i kampen om den åtråvärda bucklan. Dag ett genomfördes med ett kort regn över oss och dag två med starka vindar uppe på den mer öppna banan som Björe GK erbjuder. Resultaten var därför av det något återhållsamma slaget.

Middagen, som av samma skäl som de något blygsamma resultaten, fick därför tillagas och avnjutas inomhus. Icke destomindre bjöd Peo som vanligt på delikat mat, dryck och trevligt umgänge.

Dessvärre var Peter B tvungen att bryta efter första rundan på grund av ryggproblem och kunde inte vara med dag två på Björe GK. Vi hoppas på snabb återhämtning och tillfrisknande.

Årets segrare på bättre hkp blev Christer H med Peo och Roland tätt däefter. Stort GRATTIS till Christer!

Resultatet ser i sin helhet såsom följer:

1. Christer H. 30+28=58
2. Peo H
28+30=58
3. Roland A 28+28=56
4. Lars Å 27+25=52
5. Björn E 26+25=51
6. Philip W 23+21=44
7. Gunnar D 21+15=36

Hebbe
Överlägsen vinnare av 2017 års UG Invitational

 

Som vanligt hade Peo ordnat med supperb middag med räkor och helstekt oxfilé av yppersta klass. God öl och goda viner därtill gjorde middagen till en minnesvärt afton som i sin helhet avnjöts inomhus.

Stort tack till arrangören av årets UG-mästerskap. Vi ser redan fram mot nästa års upplaga av UG Invitational.

(UG)


 

Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren