Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren
.

Rapport från UG-mötet den 14 december 2017

Värd: 

Lars-Erik H
 

Deltagare: 

Åke J, Björn E, Lars Å, Peter B, Christer H, J-B W, Peter R, Mats L, Olle B, Sten M, Roland A, Christer S, Phiip W

 

 

UG går på Liseberg

GÖTEBORG: UG går på Liseberg och får en försmak av vad som kan tänkas komma inom en överskådlig framtid.

UG Mötet på Liseberg den 14 december samlade 14 informationstörstande herrar. Kent Kierdorf Försäljningschef på Liseberg mötte upp vid Huvudentreen och tillsamman gick vi igenom den stämningsfulla Jul på Lisebergsparken till Lisebergs Personalmatsals konferenslokal. Väl framme fick vi kaffe och pepparkaka. För kvällen var vi Kents/Lisebergs hedersgäster.

Kent berättade med stor inlevelse om Lisebergs historia, marknadsföring, hur den planerade Västlänken kommer att påverka Liseberg m.m.. Efter det fick vi åka med på en hissnande digital färd med deras nya attraktion Valkyria med invigning nästa år https://www.youtube.com/watch?v=5Pc1AwFxYn4. Vilka av herrarna som kommer prova den är dolt i hemlighet. Kent berättade om deras framtidsplaner med Bad/Äventyrspark, hotell mm. Mycket intressant som kommer utveckla Liseberg till en Nöjespark som lever året runt. För att hänga med i den knivhårda konkurrensen bland Nöjesparker i Världen måste Liseberg ständigt utvecklas.

Lars-Erik tackade Kent för en mycket inspirerande presentation och överlämnade 2 dussin golfbollar av Nr 1 Golfboll in the World.

Därefter begav vi oss till Lisebergs Wärdshus där vi möttes av en mycket kompetent och trevlig personal som serverade välsmakande mat med tillhörande dryck därtill.

Vid slutet av middagen kom Kent förbi som för kvällen var Parkchef och stämde av att allt var till belåtenhet varpå vi önskade varandra God Jul.

(UG)

Tillbaka till möteshistoriken                                                                      Tillbaka till UG-Corren