Tillbaka till möteshistoriken
.

Rapport från uppföljningen till UG Masters den 6 september 2018


Värd: 

J-B W
 

Deltagare: 

Christer H, Gunnar D, Lars Å, Sten M,
 Peter B, Olle B, Lennart S, Håkan G, Philip W

 

 

UG Masters 2018 har fått en uppföljningstävling i form av bangolf där alla kan vara med. Även före detta caddies!

SLOTTSSKOGEN: Så har UG Masters fått en uppföljning där alla kan vara med, även före detta caddies.

Totalt tio bröder samlades i Slottsskogen för att göra upp om den nya mästerskapstiteln UG-Mästare i bangolf 2018. Förvisso har ännu inget vandringspris instiftats men det kanske kommer vad det lider om evenemanget upprepas någon gång i framtiden. Den som vill kan ju slå ett slag för att detta kommer till stånd. För slag fick vi ju i antal som mången upplevde som för många. Undantaget möjligen då dagens vinnare som med viss marginal tog hem vinsten som i skrivande stund har ärans karaktär.

Efter tävlingsmomentet leddes vi alla hem till J-B som därstädes bjöd på en hemlagad Italiensk buffé av rang. Alla, inklusive hundarna, slickade sig om munnen vid blotta åsynen av hemlagad paj och lasagne samt utsökt sallad, bröd, skinka och ost. Därtill gott vin och god öl. Förlåt en yngling om något blev glömt i uppräkningen.

Nå, hur gick det nu i tävlingen då? Kampen var naturligtvis hård men en klar vinnare kunde stoltsera med att hemma hos J-B ta emot folkets jubel:

1. Sten M 54 slag
2. Peter B och J-B W 56 slag
4. Håkan G 60 slag
5. Philip W 63 slag
6. Christer H och Gunnar D 64 slag
8. Olle B 67 slag
9. Lars Å 68 slag
10. Lennart S 88 slag

Alla deltagare i detta trevliga och välsmakande arrangemang framför härmed ett unisont stort TACK till J-B W och Cia som lagt ner stor möda för att förpläga oss på detta utsökta sätt.

(UG)

Tillbaka till möteshistoriken