Tillbaka till möteshistoriken
.

Rapport från UG-mötet den 5 december 2019


Värd: 

Christer S
 

Deltagare:

Christer H, Sten M, Olle B, Lars Å, Philip W,
Roland A, Björn E, Mats L, Åke J

 

 

UG får åter smaka på livets goda i en kulinarisk upplevelse i Saluhallen.

GÖTEBORG: Broder Christer S bjöd in till en kulinarisk upplevelse genom sin svärson Glenn Moberg på Hugo Svenssons Ost.

En orgie i goda smaker sammanställd av Glenn fick vi uppleva vid december månads möte. Goda ostar, goda viner och goda tillbehör dukades upp till allas vår stora förtjusning. Nedan en sammanställning av det vi fick det stora nöjet att avnjuta:

Färskost:
Brillat Savarin

Hårdostar:
Beaufort
Etivaz
Morbier

Vitmögelostar:
Camembert
Brie de Melun

Getostar:
Saint Maure
Pardou

Tvättade ostar:
Cure Nantais
Stinking Bishop

Blåmögelostar:
Shropshire Blue
Le Vieux Berger

Viner:
Lynx Pertite Sirah/Zinfandel
Bergh Grüner Veltiner
Quita do Vallado Vintage Port
Pineau de Charents

Tillbehör:
Mostarda
Chark

lynx..gruner veltiner..quinta..quinta

(UG)

Tillbaka till möteshistoriken