Tillbaka till möteshistoriken
.

Rapport från UG-mötet den 11 april 2024


Värd: 

Michael J
 

Deltagare:

Gunnar D, Philip W, Lars Å, Sten M, Björn E, J-B W
 Olle B, Peter B, Åke J, Roland A, Christer S

 

 

UG-bröder möter en tuff utmaning och blir åksjuka.

GÖTEBORG: Broder Michael fick en ingivelse, låt vara genom Roland, att testa oss överiga bröder på en tuff utmaning. Hur det gick med det framgår av rapporten från UG:s utsände stjänreporter.


Det var 11 ystra, alls icke dystra, bröder som samlades på STAR pub och spelställe på Odinsgatan. Roland hade givit arrangör Michael tipset att detta kunde vara ett bra ställe att genomföra en efterlängtad trekant, förlåt trekamp.På programmet stod Race, Skytte och Jetball.

På Racet fick samtliga en direktstyrd Formel 1 bil att köra på Mantorps racingbana. Efter uppvärmning så gällde det att producera en så låg varvtid som möjligt under tre varv. Det gick så långt att några blev åksjuka men för några, Roland, Peter och Michael, så gick det riktigt fort undan.

På Skyttet gällde det att meja ner så många försvarslösa banditer som möjligt på en minut. Här utmärkte sig Roland, Michael och Philip som verkligen visste hur man hanterar avtryckaren och siktet. De bröder som har jaktlicens försökte förgäves prickskjuta istället för att bara meja och pumpa på skott.

Så till sist en ganska medioker övning som kallades Jetball. Här gällde det att rulla iväg bollar ganska okontrollerat för att hoppas på poäng. Mest tur hade Gunnar, Philip, Björn.
Sammanlagt så blev det följande resultat:

1. Roland 24 p
2. Philip 18 p
3. Michael 17 p
4. Gunnar 12 p
5. Peter 10 p.

Därefter intogs en väldans god hamburgare samtidigt med trevliga diskussioner innan hemgången blev ett faktum.

(UG)